Apple pregăteşte o revoluţie cu noul iPhone 8: Noul smartphone ar putea renunţa la încă o componentă istorică

iPhone 8, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, ar urma să îşi facă apariţia pe piaţă în septembrie.

9220 afișări
Imaginea articolului Apple pregăteşte o revoluţie cu noul iPhone 8: Noul smartphone ar putea renunţa la încă o componentă istorică

Apple pregăteşte o revoluţie cu noul iPhone 8: Noul smartphone ar putea renunţa la încă o componentă istorică

După schimbările surpriză de anul trecut, când a renunţat la jack-ul de 3,5 mm, Apple vrea să facă o nouă revoluţie: renunţarea la senzorul de amprentă.

Potrivit unor surse citate de Mashable, noul iPhone va putea fi deblocat prin intermediul funcţiei de recunoaştere facială, dar nu oricum.

„Noua funcţie de recunoaştere facială utilizează senzori 3D capabili să indentifice faţa utilizatorului într-o „milionime de secundă”, arată un raport Korea Herold, citând o sursă anonimă. 

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici