Apple va lansa iPhone 5 anul viitor. Ce dorinţă a lui Steve Jobs nu a fost respectată de companie

Noul smartphone de la Apple, iPhone 5, va fi lansat în 2012. Steve Jobs a avut o dorinţă legată de smartphone-urile Apple de care compania nu a ţinut cont la proiectarea produsului.

5483 afișări
Imaginea articolului Apple va lansa iPhone 5 anul viitor. Ce dorinţă a lui Steve Jobs nu a fost respectată de companie

Steve Jobs (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Noul iPhone 5 va fi complet diferit de iPhone 4 şi de ultima variantă a acestuia, iPhone 4s, informează Daily Mail.

Principala modificare a telefonului este legată de o dorinţă a cofondatorului Apple, Steve Jobs, care nu a fost respectată de către cei care au proiectat iPhone 5. Acesta nu a vrut ca iPhone-ul să aibă un ecran mai mare, dar cei care lucrează la ultimul model de smartphone nu au ţinut cont de dorinţa lui.

"Ni s-a spus că noul iPhone va avea un ecran de 4 inchi şi va fi cu 8 milimetri mai lung decât înainte, având o carcasă de metal (probabil aluminiu)", informează site-ul iLounge, citat de Daily Mail.

"Se aşteaptă să apară în vara lui 2012 şi este încă în faza de cercetare, nu de primă producţie. Suspectăm că rezistenţa slabă a bateriei a distrus prima versiune a telefonului", a declarat o sursă din interiorul Apple pentru iLounge.

Noul telefon va beneficia de un serviciu asemănător celui Siri, care se va numi "Asistent".

Apple a prezentat iPhone 4S pe 4 octombrie de către CEO-ul Apple, Tim Cook, cu o zi înainte ca Steve Jobs să treacă în nefiinţă. Smartphone-ul a stârnit emulaţie în rândul publicului, cozile fiind imense în momentul în care produsul a devenit disponibil în Statele Unite, Marea Britanie şi Japonia. Prima persoană care a reuşit să achiziţioneze un iPhone 4s este un fost gunoier din Marea Britanie, Rob Shoesmith, care a stat timp de două săptămâni în faţa magazinului Apple din Covent Garden (Londra).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici