Aproape 40 de treceri la nivel cu calea ferată din 8 judeţe, modernizate cu până la 6 milioane euro

CFR SA vrea să modernizeze 37 de treceri la nivel cu calea ferată aferente sucursalelor Galaţi şi Iaşi, contractul având o valoare estimată de 25,2 milioane lei (5,7 milioane euro), inclusiv TVA.

319 afișări
Imaginea articolului Aproape 40 de treceri la nivel cu calea ferată din 8 judeţe, modernizate cu până la 6 milioane euro

Aproape 40 de treceri la nivel cu calea ferată din 8 judeţe, modernizate cu până la 6 milioane euro (Imagine: Shutterstock)

Proiectul va fi finanţat din fonduri externe nerambursabile FEDR şi bani de la bugetul de stat.

Contractul, cu o durată de patru ani (doi ani perioada de execuţie şi alţi doi ani perioada de garanţie), va fi atribuit prin licitaţie deschisă, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut.

"Modernizarea celor 37 de treceri la nivel, situate în judeţele Suceava, Iaşi, Bacău, Vaslui, Galaţi, Vrancea, Brăila şi Buzău are drept scop îmbunătăţirea traficului şi creşterea siguranţei pe calea ferată, fiind cuprinse în proiect lucrări la infrastructura şi suprastructura căii, la instalaţiile de semnalizare, precum şi la cele de telecomunicaţii", se arată într-un comunicat al administratorului reţelei feroviare publice.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici