Ariton, noul ministru al Economiei: Voi continua programul început de Videanu şi de Guvern

Noul ministru al Economiei, Ion Ariton, a declarat, vineri, în prima sa conferinţă de presă în această calitate, susţinută împreună cu Adriean Videanu, că va continua programele începute de Guvern, prioritatea sa fiind "trecerea acestei perioade dificile" de criză economică.

21 afișări
Imaginea articolului Ariton, noul ministru al Economiei: Voi continua programul început de Videanu şi de Guvern

Ariton, noul ministru al Economiei: Voi continua programul început de Videanu şi de Guvern (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Sunt convins că în zilele următoare vom mai avea discuţii. Sunt conştient că mi-aţi lăsat un minister cu rezultate foarte bune, cu o ştachetă ridicată, ceea ce pe mine personal mă obligă. Voi continua programul început de dumneavoastă şi de Guvern. Priorităţile sunt trecerea acestei perioade economice dificile", a afirmat Ariton.

Videanu l-a prezentat pe Ion Ariton, după ce i-a predat oficial Ministrul Economiei, i-a urat succes, şi şi-a exprimat convingerea că noul ministru al Economiei va avea succese notabile astfel încât Guvernul să îşi atingă obiectivul de relansare economică a României.

Noul ministru a mai pus că în discuţiile cu premierul Emil Boc, din cursul acestei dimineţi, au fost stabilite "de comun acord" priorităţile pentru România în strategia de dezvoltare a întregii economii.

Ariton l-a înlocuit în funcţia de ministru al Economiei pe Adriean Videanu, după ce acesta a renunţat la mandatul său pentru a se ocupa de PDL, partid în care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici