ASF l-a aprobat pe Nicolae Crişan în funcţia de director general adjunct al FGA

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat miercuri încadrarea lui Nicolae Eugen Crişan pe unul dintre posturile de director general adjunct al Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA), acesta ocupând în prezent postul de director general, cu delegaţie.

411 afișări
Imaginea articolului ASF l-a aprobat pe Nicolae Crişan în funcţia de director general adjunct al FGA

ASF l-a aprobat pe Nicolae Crişan în funcţia de director general adjunct al FGA (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"A fost aprobată propunerea Consiliului Fondului de Garantare a Asiguraţilor de încadrare a domnului Nicolae Eugen Crişan pe unul dintre posturile de Director General Adjunct, în urma concursului organizat în luna noiembrie 2015 pentru această poziţie", se arată într-un comunicat al ASF.

Pentru postul de director general, deţinut în prezent, cu delegaţie, de Nicolae Crişan, se va organiza un proces de recrutare şi selecţie.

FGA a reluat luni anunţul de concurs pentru ocuparea postului de director general adjunct 1, termenul limită pentru înscriere fiind vineri, 27 noiembrie, ora 17:00.

Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată în domeniul tehnic, iar absolvenţii sistemului Bolognia trebuie să aibă şi diplomă de master.

Totodată, postul necesită studii postuniversitare, doctorat, (E)MBA şi sau absolvirea unor cursuri de specialitate.

Persoanele interesată trebuie să aibă o experienţă managerială de minim cinci ani pe posturi de conducere în domeniul financiar bancar/asigurări/pensii private/piaţa de capital sau în instituţii de
supraveghere a acestor domenii.

De asemenea, este necesară o experienţă de specialitate de cel puţin şapte ani pe posturi cu studii superioare pe unul dintre domeniile menţionate.

Candidaţii trebuie să dispună de bună reputaţie şi experienţă profesională adecvată naturii, întinderii şi complexităţii activităţii FGA. Experienţa managerială în domeniul asigurări-daune reprezintă un avantaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici