Asociaţia Liderilor în Servicii pentru Afaceri din România aduce împreună 500 de lideri reprezentând companii de prestigiu din sectorul local de servicii de afaceri

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizaţie care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, organizează joi, 8 octombrie 2015, la Hotel Radisson Blu, Bucureşti, conferinţa anuală, unul dintre cele mai relevante evenimente din industrie şi Premiile ABSL.

268 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Liderilor în Servicii pentru Afaceri din România aduce împreună 500 de lideri reprezentând companii de prestigiu din sectorul local de servicii de afaceri

Asociaţia Liderilor în Servicii pentru Afaceri din România aduce împreună 500 de lideri reprezentând companii de prestigiu din sectorul local de servicii de afaceri

Asociaţia reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi cercetare şi dezvoltare (R&D).

Industria locală oferă o gamă largă de servicii clienţilor din Europa, America de Nord şi România, acoperind şi America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum şi Orientul Mijlociu. În contextul evoluţieirapide a industriei serviciilor pentru afaceri din ultimii 10 ani, Asociaţia Liderilor în Servicii pentru Afaceri din România organizează mâine conferinţa anuală, ajunsă anul acesta la cea de-a treia ediţie, care va aduce împreună 500 de lideri reprezentând companii de prestigiu care îşi desfăşoară activitatea în domeniile serviciilor partajate, externalizării proceselor de afaceri, externalizării tehnologiei informaţionale şi cercetării şi dezvoltării.

În cadrul conferinţei de anul acesta vor fi abordate subiecte legate de evoluţia României către un veritabil centru de expertiză şi dezvoltarea industriei serviciilor pentru afaceri, toate sub tema „România: The Shining Star of Business Services. Delivering High End Solutions Across the Globe.” (Ro: ”România: Noua Stea a Domeniului Serviciilor pentru Afaceri. Livrând Soluţii de Calitate în jurul Globului”). La eveniment vor fi prezenţi analişti de top, reprezentanţi ai The Hacket Group, Everest, Gartner, KMPG şi HAYS. Sesiunile de discuţii vor aborda, în cadrul acestei ediţii, teme precum: “Noimodele de afacerişi Internet of all Things, în practică”, “Motoruldezvoltării unei companii sau cum să accesăm adevăratul potenţial al resurselor umane”, “Creşterea performanţelor serviciilor financiare şi contabile, vânzărilor, proceselor de lucru” sau “Pionieratîn România: către industria serviciilor integrate. Noi metode de a creşte productivitatea în afaceri".

Conferinţa ABSL 2015, aflată la a treia ediţie, şi Premiile ABSL de anul acesta vin în sprijinul interacţiunii şi colaborării la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoştinţe, experienţă şi bune practici între companiile din acestă industrie. Sectorul de servicii pentru afaceri este un angajator important în România, care a înregistrat o creştere accelerată în ultimii 10 ani, însumând în anul 2014 peste 60.000 de profesionişti care reprezintă 1,9% populaţia activă a ţării şi 1,4% din produsul intern brut conform datelor din piaţă. Din numărul total de angajaţi în industrie, peste 35% fac parte din companiile membre ABSL.

De asemenea, ABSL recunoşte demersurile inovatoare şi de ultimă oră din industrie în cadrul Premiilor ABSL 2015. Juriul format din reprezentanţi ai The Hacket Group, KPMG, Everest Group şi ACCA vor premia companii din domeniu precum Excelenţă în Afaceri, Inovaţii în Afaceri, Programe de Responsabilitate Socială sau Programe de Educaţie.

Scopul ABSL România este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung şi creşterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri şi, în acelaşi timp, de a mări nivelul de atractivitate al României pentru investiţii şi pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing şi offshoring. ABSL doreşte să intensifice interacţiunea şi colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunoştinţe, experienţă şi bune practici dintre companiile din acest sector. ABSL sprijină antreprenoriatul şi practicile de business avansate, evaluează oportunităţile legislative de îmbunătăţire şi ajută la adaptarea cerinţelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educaţional din România. Asociaţia colaborează cu autorităţile locale şi centrale şi cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investiţiile reciproce şi de a întări implicarea în comunităţile locale. 

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România susţine constant expansiunea industriei serviciilor pentru afaceri şi transformarea sa într-un domeniu strategic pentru economia autohtonă. ABSL este implicată în construirea unei noi viziuni asupra importanţei activităţii din România la nivelinternaţional, iar unul dintre demersurile cheie este conferinţa anuală.Industria locală oferă o gamă largă de servicii clienţilor din Europa, America de Nord şi România, acoperind şi America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum şi Orientul Mijlociu.

Din  ABSL  România  fac  parte  organizaţii  importante  de  profil  regionale  şi  internaţionale: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Automobile Dacia, Allianz - AWP Romania SAGlobal Competence Centre, Capgemini, CBRE RealEstate Consultancy, Connections Consult, DB Schenker, Deloitte Audit, EUCOM Business Language, Genpact România, Global Remote Services, Hewlett  Packard  Global  Business  Center,  Luxoft Professional România, Microsoft România, Office Depot Service Center,  Optima  Solutions  Services,  PricewaterhouseCoopers Servicii, Process Solutions România, Renault Business Services, Société Generale European Business Services, Stefanini România, TELUS International Europe, UCMS Group România, Unicredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban, Vodafone Shared Services România, Wipro Technologies, WNS Global

Services, iar partenerii strategici ai asociaţiei sunt ACCA, Colliers International, Corporate Office Solutions (COS), Fine Law, Hays Talent Solutions, I-Future, KPMG, McCann PR, Mikomax şi Skanska.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici