Aspire Bootcamp, un eveniment unic de mix&match în România îşi deschide aplicaţiile

Antreprenorii în devenire sau la început de drum în a-şi înfiinţa propriul business sunt invitaţi să aplice la prima ediţie a Aspire Bootcamp, care va avea loc între 12-15 Aprilie 2018, în Bucureşti.

486 afișări
Imaginea articolului Aspire Bootcamp, un eveniment unic de mix&match în România îşi deschide aplicaţiile

Aspire Bootcamp, un eveniment unic de mix&match în România îşi deschide aplicaţiile

Aspire Bootcamp reprezintă un eveniment unic de mix&match skills în România, aducând împreună participanţi cu abilităţi tehnice şi cei care deţin cunoştinţe de business.

"În cele patru zile de Bootcamp, participanţilor li se crează cadrul în care să îşi cunoască viitorul co-fondator împreună cu care să pună bazele unui nou business. Bootcampul facilitează înţelegerea unor probleme reale din industrii diferite, mărirea echipei şi explorarea relaţiilor cu potenţiali investitori. Bootcampul debutează cu o serie de sesiuni referitoare la atitudinea unui antreprenor, filtrarea şi prezentarea ideilor de afaceri", se arată într-un comunicat de presă.

Participanţii vor interacţiona cu lideri din diverse industrii, pe care îi pot ulterior aborda ca mentori pe parcursul dezvoltării afacerilor lor şi cu coaches din partea comunităţii Aspire, care se pot alătura echipelor sub formă de manageri de proiect.

Echipele au la dispoziţie două zile să îşi dezvolte ideile, îndrumate de către organizatori, multipli antreprenori de succes şi traineri. Întregul proces are ca scop prezentarea ideilor de afaceri în faţa unui juriu format din potenţiali investitori.

Cele mai bune echipe vor intra într-un program de mentorat de trei luni şi vor primi un manager de proiect din partea organizaţiei Aspire, training, oportunităţi de micro-investiţii, precum şi acces la toate resursele comunităţii. Programul de Pre-Accelerare Aspire contribuie la dezvoltarea zonei de antreprenoriat în Europa de Sud-Est, prin oferirea unui mediu de dezvoltare şi testare a potenţialului în piaţă a ideilor şi ajutând la scalarea acestora.

Cei interesati sunt incurajati sa aplice pana pe data de 1 Aprilie, folosind formularul online https://aspireacademy.ro/programs/aspire-pre-accelerator/

Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenţi români de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton şi Georgetown. Misiunea Aspire ste să descopere şi să motiveze talente cu potenţial de a deveni lideri în comunităţile din care fac parte. În jurul Aspire s-a creat o comunitate dinamică de peste 650 de Alumni cu peste 37 de naţionalităţi diferite, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani. Aceştia organizează periodic evenimente în ţări precum Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda şi beneficiază de o reţea de job-uri şi oportunităţi în România şi în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici