Audi recheamă 850.000 de maşini diesel pentru a le actualiza software-ul de emisii

Producătorul auto Audi a anunţat vineri că recheamă în service 850.000 de maşini diesel pentru a actualiza software-ul care controlează emisiile, încercând să evite o posibilă interdicţie în ceea ce priveşte conducerea maşinilor, informează Reuters.

1126 afișări
Imaginea articolului Audi recheamă 850.000 de maşini diesel pentru a le actualiza software-ul de emisii

Audi recheamă 850.000 de maşini diesel pentru a le actualiza software-ul de emisii

Anunţul se adresează şi maşinilor Porsche şi Volkswagen care folosesc motoarele cu şase şi opt cilindri, a transmis Audi.

Guvernul german şi industria auto au ajuns la un acord pentru problema diesel, care va fi prezentat la începutul lunii august, au declarat, vineri, surse citate de Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici