Aurul şi dolarul ating noi maxime la Bucureşti. Cresc iar ratele la creditele în franci elveţieni

  • Aurul, francul elveţian şi dolarul au atins noi maxime istorice astăzi în raport cu leul
  • Dolarul american a urcat la 4,4 lei de la 4,3 acum două săptămâni
  • Aurul, la al cincilea maxim în acest an
974 afișări
Imaginea articolului Aurul şi dolarul ating noi maxime la Bucureşti. Cresc iar ratele la creditele în franci elveţieni

Aurul şi dolarul ating noi maxime la Bucureşti. Cresc iar ratele la creditele în franci elveţieni DE PUBLICAT

Dacă ai investiţii în dolari sau aur, astăzi eşti mai bogat. Însă, dacă ai credit în franci elveţieni vei plăti o rată mai mare.

Aurul şi dolarul au atins noi maxime istorice în raport cu leul. Un dolar se vinde astăzi cu 4,4 lei, în timp ce gramul de aur a ajuns la aproape 223 de lei. 

Preţul metalului galben atinge astfel al cincilea maxim istoric din acest an. Ultima valoare record pentru aur a fost de 221 de lei. Totodată, dolarul american a câştigat peste 2% în doar două săptămâni, de la 4,3 lei la 4,4.  Deci, dacă plănuiai să cumperi aur sau dolari, mai bine mai aşteaptă.

Leul are o zi proastă şi în raport cu francul elveţian. Moneda elveţiană a atins nivelul istoric din ianuarie 2015, de 4,84 lei. Deci, dacă ai credit în franci elveţieni, aşteaptă-te ca rata ta să crească. În prezent, în ţara noastră 20.000 de persoane au credite în moneda elveţiană.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici