Automobile Dacia va lansa propriile sale servicii de asigurări auto

Dacia va lansa în toamna acestui an propriul său produs de asigurări auto, printr-un parteneriat între compania de servicii financiare a grupului Renault, Renault Credit International Banque şi dealerii mărcii, au declarat pentru agenţia MEDIAFAX surse apropiate constructorului.

42 afișări
Imaginea articolului Automobile Dacia va lansa propriile sale servicii de asigurări auto

Automobile Dacia va lansa propriile sale servicii de asigurări auto (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"După finalizarea proiectului, dealerii vor putea să comercializeze asigurări auto. Proiectul este în curs de finalizare", a precizat sursa citată.

Pentru începerea proiectului, a fost necesar ca toţi distribuitorii Dacia să includă în domeniile de activitate două noi operaţiuni, respectiv "activităţi de evaluare a riscului de asigurare şi pagube" şi "activităţi ale agenţilor şi borkerilor de asigurări".

În prezent, automobile Dacia derulează un parteneriat de servicii de asigurări cu firmele Omniasig şi Asirom.

RCI Banque (Renault Credit International Banque) este prezentă în România prin diviziile RCI Leasing România IFN, RCI Finanţare România şi RCI Broker de Asigurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici