"Averea" judeţului Teleorman, în comparaţie cu averea fostului preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea

Bugetul Ministerului Mediului a fost suplimentat cu 53 milioane lei pentru realizarea în regim de urgenţă a lucrărilor care să înlăture efectele inundaţiilor produse în luna aprilie pe cursurile de apă pârâul Câinelui, râul Vedea în localitatea Icoanei şi râul Teleorman în satul Beiu. Fondurile vor fi utilizate pentru lucrări de înlăturare a efectelor calamităţilor naturale produse la lucrările de gospodărire a apelor aferente obiectivelor din domeniul public al statului, conform deciziei de miercuri a Guvernului. Banii vor fi alocaţi din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului.

1704 afișări
Imaginea articolului "Averea" judeţului Teleorman, în comparaţie cu averea fostului preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea

Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Averea" judeţului Teleorman

PIB/capita – 3.585 de euro (în 2012), adică 70% din PIB-ul per capita al regiunii Sud Muntenia din care face parte.

PIB-ul judeţului în 2012 – 6,2 mld. lei (1% din PIB-ul României).

Salariul mediu net – 1.200 de lei, cu 25% mai mic decât salariu mediu net la nivel naţional.

Şomajul - 10,7%, aproape dublu faţă de şomajul la nivel naţional de 5,6% (în decembrie 2013).

Averea lui Liviu Dragnea

Averea actuală lui Liviu Dragnea, cea trecută în declaraţia de avere, poate fi evaluată la 700.000-800.000 de euro.

Din 2008 şi până în 2012, pe când era preşedinte al CJ Teleorman, Dragnea a obţinut 5,5 milioane de lei din vânzarea unor bunuri ce i-au aparţinut.

De asemenea, el a donat familiei mai multe proprietăţi.

Citeşte continuarea comparaţiei între "averea" judeţului Teleorman şi averea lui Liviu Dragnea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici