Banca Transilvania a demarat un proces de rebranding

Banca Transilvania, a treia cea mai mare instituţie de credit din piaţa locală, a demarat un proces de rebranding, acesta constând în redesenarea siglei în culorile noii identităţi: galben, roşu şi albastru.

2663 afișări
Imaginea articolului Banca Transilvania a demarat un proces de rebranding

Banca Transilvania a demarat un proces de rebranding

“Banca Transilvania se află acum într-o nouă etapă de dezvoltare şi de maturizare, iar noul concept de brand reflectă foarte bine ceea ce suntem: bancă românească şi campion local, care susţine cu respect, pasiune şi idei noi spiritul antreprenorial românesc şi vise care se transformă în realizări” - declară Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

Acesta este al doilea rebranding din istoria BT, după cel din 2003.

Proiectul de rebranding a fost realizat împreună cu Brandient, companie românească dedicată consultanţei în strategie şi design de brand. Rebrandingul a cuprins mai multe etape: audit, redesenarea identităţii vizuale, trasarea strategiei de brand şi de comunicare, respectiv implementarea, etapă care este în derulare atât la nivelul băncii, cât şi al companiilor Grupului Financiar Banca Transilvania.

Banca Transilvania a fost înfiinţată în urmă cu 22 de ani, în Cluj-Napoca, cu o echipă formată din 13 persoane. În prezent activitatea este organizată pe trei linii de afaceri: Corporate, IMM şi Retail. Banca are peste 7.300 de angajaţi şi peste 2,2 milioane de clienţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici