Video Bancile fac ultimele formalităţi pentru a putea permite amânarea ratelor

  • Dacă ai de suferit din punct financiar de pe urma epidemiei, îţi poţi amâna ratele la bancă
  • Băncile comerciale vor încheia convenţii cu Fondul de Garantare pentru creditele ipotecare
  • Ajutorul financiar merge către persoanele fizice afectate de criza coronavirusului
1826 afișări

Dacă ai de suferit din punct de vedere financiar din cauza epidemiei de coronavirus, uite totuşi o veste bună. Băncile îţi permit să amâni plata ratelor. Aşadar, cei care au de achitat dobânzi eşalonate pentru un credit ipotecar, primesc ajutor.

Ministerul Finanţelor cere Fondului Naţional de Garantare a creditelor pentru IMM-uri să încheie convenţii de garantare cu finanţatorii.

Imediat ce băncile îndeplinesc toate formalităţile, creditele ipotecare pot fi amânate la plată. În acest sens, creditorii parteneri îşi aşteaptă clienţii să depună cererile şi să beneficieze de până la 9 luni de amânare a plăţii.

Măsurile sunt un sprijin binevenit pentru mediul de afaceri şi pentru persoanele fizice, ale căror venituri au fost afectate în mod direct sau indirect de către actuala criză economică.

Citeşte mai mult aici

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici