Băncile închid majoritatea unităţilor între 23 şi 25 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte

Unităţile bancare vor fi închise în perioada 23 - 25 aprilie, cu ocazia sărbătorilor de Paşte, unele având program scurt chiar de vineri, dar există şi bănci care au decis ca unele agenţii să funcţioneze sâmbătă şi luni.

59 afișări
Imaginea articolului Băncile închid majoritatea unităţilor între 23 şi 25 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte

Băncile închid majoritatea unităţilor între 23 şi 25 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Astfel, Banca Comercială Română a anunţat că unităţile teritoriale de retail, inclusiv cele care îşi desfăşoară activitatea în mall-uri, şi centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul în zilele de 23, 24 şi 25 aprilie.

Pe de altă parte, unităţile BRD - Groupe Societe Generale nu vor avea program de lucru în zilele de duminică şi luni, dar excepţie vor face agenţiile din incinta supermarketurilor, care vor funcţiona potrivit programului specific fiecărui magazin, precum şi unitatea din Aeroportul Henri Coandă.

Nici unităţile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni, 25 aprilie, excepţie făcând anumite unităţi din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour şi Cora. Unele agenţii din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor vor funcţiona şi sâmbătă, dar toate nu vor avea program cu publicului duminică, 24 aprilie.

Totodată, Banca Comercială Carpatica şi Intesa Sanpaolo Bank au decis scurtarea programului sucursalelor începând de vineri, pentru ca de sâmbătă până luni să fie închise toate unităţile.

Vineri, programul de lucru cu publicul al unităţilor Băncii Comerciale Carpatica va fi de la ora 9:00 la 14:00, iar sucursalele şi agenţiile Intesa Sanpaolo Bank vor lucra în intervalul 8:30 - 14:00.

Băncile au anunţat că bancomatele şi POS-urile vor funcţiona în condiţii normale în perioada Sărbătorilor de Paşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici