Bancpost a lansat un nou card de debit destinat companiilor mici şi persoanelor fizice autorizate

Bancpost a lansat, luni, un nou card de debit destinat companiilor mici şi persoanelor fizice autorizate, care oferă posibilitatea emiterii unui număr nelimitat de carduri suplimentare sau plata facturilor la bancomatele instituţiei de credit.

63 afișări
Imaginea articolului Bancpost a lansat un nou card de debit destinat companiilor mici şi persoanelor fizice autorizate

Bancpost a lansat un nou card de debit destinat companiilor mici şi persoanelor fizice autorizate (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Cardul "VISA Business" de la Bancpost este un card de debit în lei cu utilizare internaţională, se arată într-un comunicat al băncii.

Folosirea produsului "VISA Business" oferă utilizatorului posibilitatea de a avea acces non-stop la disponibilul din contul ataşat cardului, de a cere emiterea unui număr nelimitat de carduri suplimentare, de a obţine informaţii privind soldul contului ataşat cardului direct de la bancomatele băncii sau ale altor instituţii de credit sau de a plăti factorile la ATM-urile Bancpost.

Totodată, dacă se utilizează cardul în străinătate nu se percepe comision de conversie.

Bancpost, membră a grupului elen Eurobank EFG, are în prezent 286 de unităţi teritoriale.

Grupul Eurobank EFG este prezent în Grecia, Bulgaria, Serbia, România, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg şi Cipru. Eurobank EFG este membră a EFG Group, un grup bancar prezent în 40 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici