Băsescu vrea în România şi o bancă germană

Preşedintele Traian Băsescu i-a invitat, joi, pe bancherii germani să se extindă în România, afirmând că pe piaţa bancară românească activează multe bănci greceşti, austriece, italiene, franceze, dar s-ar dori şi o bancă germană.

630 afișări
Imaginea articolului Băsescu vrea în România şi o bancă germană

Deutsche Bank (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu în ultimul rând, pentru că suntem într-o bancă, o bancă cu care avem o tradiţie deosebită în colaborare - Deutsche Bank, trebuie să exprim mica mea mirare că încă nu avem nicio bancă germană în România. Sigur, beneficiem de multe bănci greceşti, austriece, italiene, franceze, dar am vrea şi o bancă germană, dacă se poate", a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu a participat, joi, în cadrul vizitei la Berlin, la o conferinţă economică organizată la sediul Deutsche Bank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici