#bendgate2019 | Telefoanele Pixel 4 au o mare problemă: Se îndoaie uşor

Noile telefoane din seria Pixel 4 de la Google se îndoaie uşor, potrivit testelor efectuate pe un cunoscut canal de YouTube care verifică durabilitatea dispozitivelor mobile.

190 afișări
Imaginea articolului #bendgate2019 | Telefoanele Pixel 4 au o mare problemă: Se îndoaie uşor

#bendgate2019 | Telefoanele Pixel 4 au o mare problemă: Se îndoaie uşor

Printr-un scandal similar, numit atunci „Bendgate”, a trecut compania Apple în 2014, imediat după lansarea seriei de smartphone-uri iPhone 6. Primele telefoane ieşite din fabrică puteau fi îndoite uşor, cu forţa mâinilor. Compania a rezolvat ulterior problema.

Faptul că smartphone-urile Pixel 4 nu sunt solide a fost descoperit pe canalul JerryRigEverything de pe YouTube. Această problemă, mare, se adaugă la altele destul de serioase descoperite până acum la noile telefoane Google de către cei care le-au folosit. Dispozitivele pot fi deblocate, prin intermediul sistemului de recunoaştere facială, de către utilizatori chiar dacă au ochii închişi, iar display-urile de pe multe unităţi au probleme de calitate.

Testele arată că modelul mai mare, Pixel XL, se îndoaie uşor în zonele de pe cadru unde se găsesc liniile antenelor. La fel ca Apple, Google poate rezolva problema în perioada următoare.

Linia Pixel de telefoane a fost lansată în urmă cu trei ani. Aceste dispozitive rulează un sistem de operare Android pur, fiind concepute şi actualizate direct de către Google. Mulţi clienţi apreciază smartphone-urile Pixel pentru interfaţa curată, din care lipsesc aplicaţiile terţe preinstalate de alţi producători pe dispozitivele lor.

Taguri:
bendgate,
pixel 4,
google

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici