Berceanu: Încasările din vânzarea de roviniete la Nădlac au crescut cu 70% după "scandalul AC/DC"

Încasările din vânzarea de roviniete înregistrate de CNADNR Nădlac au crescut cu 70% după destituirea angajaţilor care ar fi cerut mită staff-ului tehnic al trupei AC/DC, potrivit ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

45 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Încasările din vânzarea de roviniete la Nădlac au crescut cu 70% după "scandalul AC/DC"

Berceanu: Încasările din vânzarea de roviniete la Nădlac au crescut cu 70% după "scandalul AC/DC" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Activitatea lucrătorilor este supravegheată cu camere video, care la rândul lor sunt protejate cu ajutorul altor camere video, "pentru că inventivitatea românilor e mare", a declarat joi Berceanu.

El susţine că este nevoie de "presiuni" din partea angajaţilor regionalei Timişoara, din care face parte punctul de lucru de la Nădlac, pentru ca angajaţii acestuia "să fie corecţi". "800 de angajaţi din regională îi păzesc pe cei 40 de la vamă", a spus Berceanu.

Staff-ul tehnic al AC/DC care transporta cu aproape 30 de TIR-uri echipamentele trupei, după concertul din luna mai de la Bucureşti, a reclamat că i s-a cerut mită în vama Nădlac, pentru nereguli privind rovinietele, mai mulţi salariaţi CNADNR fiind ulterior destituiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici