Berceanu: Mulţi din România au piscine de la Radu Berceanu, dar nu ştiu

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, la videochat-ul ziarului "Gândul", răspunzând unei întrebări, că în 26 martie 1990 a înfiinţat, împreună cu un coleg cu care încă lucrează, o firmă specializată în principal în materiale din fibră de sticlă. Berceanu a spus că domeniul îi era cunoscut pentru că lucrase, înainte de 1989, la fabrica de avioane de la Craiova.

131 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Mulţi din România au piscine de la Radu Berceanu, dar nu ştiu

Berceanu: Mulţi din România au piscine de la Radu Berceanu, dar nu ştiu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Radu Berceanu a menţionat că, la început, firma făcea capace de roţi, iar apoi producţia s-a diversificat.

"Mulţi din România au piscine de la Radu Berceanu, dar nu ştiu, şi nici nu vreau să ştie", a declarat Berceanu, la videochat-ul ziarului "Gândul".

El a spus că 80-90% din producţia firmei pe care o deţine a fost şi este destinată exporturilor, menţionând că a încheiat, cu mult înainte de a deveni ministru, contracte cu firme mari din Europa şi din lume.

Berceanu a menţionat că firma a produs materiale pentru TGV, pentru metroul sau tramvaiul din Valencia, pentru tramvaiul din Innsbruck, pentru autobuzele supraetajate din Londra.

Ministrul a menţionat că mulţi ziarişti şi mulţi cetăţeni curioşi au fost pe la firma sa, de care el este foarte mândru. Berceanu a spus că inclusv cei de la DNA au trecut pe la firma sa.

Întrebat dacă are o firmă de alcool în China, Berceanu a negat. El a menţionat că dacă cel care a pus întrebarea este convins de contrariu, atunci este dispus să meargă la notar şi să îi doneze firma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici