Bilanţul anului 2012 pe infrastructură rutieră: Pe ce a cheltuit România peste 1 miliard de euro

România a finalizat anul acesta 125 de kilometri de autostrăzi şi variante de ocolire la standard de autostradă, a reabilitat 286 de kilometri de drumuri naţionale şi a terminat 18 kilometri de centuri ocolitoare, arată datele transmise de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) la solicitarea ZF.

742 afișări
Imaginea articolului Bilanţul anului 2012 pe infrastructură rutieră: Pe ce a cheltuit România peste 1 miliard de euro

Bilanţul anului 2012 pe infrastructură rutieră: pe ce a cheltuit România peste 1 miliard de euro (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

 

Cei 125 de kilometri de autostrăzi inauguraţi anul acesta au costat, cumulat, peste 3,82 miliarde de lei (aproape 870 de milioane de euro la un curs mediu de 4,4 lei/euro), în timp ce reabilitările de drumuri naţionale au scos din buzunarul CNADNR aproape 740 de milioane de lei (circa 170 de milioane de euro).

Citeşte articolul integral despre cheltuielile statului în infrastructura rutieră pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici