Binance, cel mai mare exchange de crypto, şi-a ascuns operaţiunile din China timp de mai mulţi ani. Compania susţine că a părăsit ţara în 2017

153 afișări
Imaginea articolului Binance, cel mai mare exchange de crypto, şi-a ascuns operaţiunile din China timp de mai mulţi ani. Compania susţine că a părăsit ţara în 2017

Binance a ascuns legăturile substanţiale cu China timp de câţiva ani, contrazicând afirmaţiile directorilor conform cărora exchangeul a părăsit ţara la sfârşitul anului 2017, potrivit documentelor interne ale companiei, văzute de Financial Times.

CEO-ul Changpeng Zhao precum şi alţi directori au instruit în mod repetat angajaţii Binance să ascundă prezenţa în China a companiei. Astfel, un birou din China a funcţionat cel puţin până în 2019, iar o bancă a folosită pentru a plăti o parte din salariile angajaţilor.

Documentele subliniază măsura în care Binance, acum cel mai mare exchange de criptomonede din lume, a încercat să ascundă amploarea şi locaţia operaţiunilor sale.

Zhao a spus că majoritatea angajaţilor Binance, în afară de „un număr mic de lucrători”, au părăsit China după 2017, când ţara şi-a intensificat represiunea împotriva industriei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici