Binance suferă în SUA şi caută un vad mai bun în Marea Britanie

Binance, cel mai mare cryptoexchange, a declarat că recenta represiune a autorităţilor americane împotriva criptomonedelor a făcut „foarte dificil” să faci afaceri în SUA şi că acum speră la un cadru legal echitabil din partea Marii Britanii, titrează CNBC, citat de Ziarul Financiar.

454 afișări
Imaginea articolului Binance suferă în SUA şi caută un vad mai bun în Marea Britanie

Binance suferă în SUA şi caută un vad mai bun în Marea Britanie

Directorul de strategie al companiei, Patrick Hillmann, a declarat că SUA „au fost foarte confuze în ultimele şase luni”.

Acesta a subliniat că acţiunile SEC îndreptate asupra Coinbase, rival al Binance, pentru presupuse încălcări ale legilor privind valorile mobiliare arătă că SUA „sunt într-o situaţie foarte dubioasă”.

Spre deosebire de comentariile sale că acum este un „moment foarte dificil” pentru a face afaceri în SUA, Hillmann a spus că Binance va face „tot ce poate” pentru a fi reglementat în Marea Britanie.

Binance s-a ciocnit anterior cu autorităţile de reglementare din Londra, care au declarat că activitatea companiei nu poate fi reglementată întrucât nu au oferit informaţii de bază cu privire la activitatea acesteia.

Grupul Binance nu are un sediu oficial şi oferă servicii clienţilor din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici