Bitcoin nu este singură. O altă criptomondedă a stabilit un nou record

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, a stabilit un nou record şi a ajuns joi la 1.918 dolari, în creştere cu 160% de la începutul anului până acum, potrivit CNBC.

14023 afișări
Imaginea articolului Bitcoin nu este singură. O altă criptomondedă a stabilit un nou record

Bitcoin nu este singur. O altă criptomondedă a stabiit un nou record

Bitcoin-ul, care a crescut cu 78% în aceeaşi perioadă, a depăşit miercuri pragul de 52.000 de dolari, reuşind să alimenteze rezultatele raportate de Ether.

Ether este moneda digitală ce alimentează reţeaua ethereum, care – spre deosebire de Bitcoin – funcţionează pe post de platforma decentralizată de software. Însă ambele criptomonede au la bază tehnologia blockchain.

Recent, Counterpoint Global – o divizie de investiţii de 150 de miliarde de dolari din cadrul băncii americane Morgan Stanley – a declarat că ia în considerare asocierea cu Bitcoin. De asemenea, copreşedintele JPMorgan Daniel Pinto a anunţat că este „sigur” că nivelul cererii va creşte în aşa fel încât banca „va trebui să facă ceva în această privinţă”.

La 14:15, preţul unui bitcoin ajungea la 51.003 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici