Bitcoin România vrea să se extindă. Moneda virtuală ar putea valora 100.000 dolari la finalul anului

  • Bitcoin România, cea mai mare platformă de tranzacţionare de criptomonede de pe piaţa locală, vizează să înregistreze 250.000 de clienţi până la finalul anului, mai mult cu 50.000 faţă de cât are în prezent.
  • De asemenea, compania are în plan să ajungă la o reţea de 300 de ATM-uri.
1021 afișări
Imaginea articolului Bitcoin România vrea să se extindă. Moneda virtuală ar putea valora 100.000 dolari la finalul anului

Bitcoin România vrea să se extindă. Moneda virtuală ar putea valora 100.000 dolari la finalul anului

Reprezentanţii Bitcoin România, cea mai mare platformă de tranzacţionare de criptomonede de pe piaţa locală, vizează să înregistreze 250.000 de clienţi până la finalul anului. Este o creştere cu 50.000 de clienţi în comparaţie cu numărul actual.

De asemenea, compania are în plan să ajungă la o reţea de 300 de ATM-uri în 2021 şi vrea să intre pe segmentul ONG-urilor printr-un program pilot desfăşurat în perioada pandemiei.

Fondatorii Bitcoin România estimează că moneda virtuală va creşte de la o valoare de aproximativ 61.000 de dolari în prezent la un milion de dolari în următorii cinci ani. De asemenea, un Bitcoin ar putea valora 100.000 de dolari la finalul lui 2021.

De asemenea, compania anunţă un program pilot care se adresează ONG-urilor. Astfel, Bitcoin Romania lansează un instrument prin care organizaţiile non-guvernamentale îşi pot genera în perioada pandemiei un venit lunar prin operarea unui ATM. Practic, ONG-urile au beneficiile unui partener ATM, dar fără a avea costurile acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici