BLACK FRIDAY 2012: Unele magazine continuă promoţiile

BLACK FRIDAY 2012 s-a încheiat, oficial, vineri la ora 24.00, însă numeroase magazine continuă promoţiile, unele dintre acestea anunţând înainte de VINEREA NEAGRĂ că vor avea reduceri timp de mai multe zile.

2613 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2012: Unele magazine continuă promoţiile

BLACK FRIDAY 2012: Unele magazine continuă promoţiile (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

BLACK FRIDAY 2012 sau VINEREA NEAGRĂ a avut loc pe data de 23 noiembrie. Marile magazine s-au întrecut în a oferi preţuri şi REDUCERI cât mai bune, astfel încât să atragă clienţi cât mai mulţi şi implicit profituri considerabile. Numeroase site-uri au fost blocate din cauza numărului mare de utilizatori, iar magazinele care au avut oferte au fost luate cu asalt de clienţi.

DOMO anunţă că BLACK FRIDAY 2012 continuă până duminică, cu reduceri de până la 50% pentru mai multe produse.

Altex anunţă că perioada de reduceri din magazine este 23-25 noiembrie, iar Flanco spune că are trei zile de "reduceri trăznet".

Site-ul de produse foto f64.ro are perioada de reduceri între 23 şi 25 noiembrie şi anunţă preţuri mai scăzute cu până la 50%.

eMAG a încheiat BLACK FRIDAY la sfârşitul zilei de vineri, însă anunţă că promoţiile continuă, oferind reduceri la toată gama de produse. Compania a anunţat pe blog că traficul pe site în acest an a fost de trei ori mai mare decât anul trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici