Black Friday 2021: Mobila s-a vândut ca pâinea caldă

La finalul campaniei Black Friday 2021, producătorul şi distribuitorul de mobilier Mobexpert a înregistrat peste 42.000 de comenzi, trafic online de aproape 3 ori mai mare comparativ cu perioada anterioară şi peste 190.000 de produse vândute, anunţă compania.

947 afișări
Imaginea articolului Black Friday 2021: Mobila s-a vândut ca pâinea caldă

Black Friday 2021: Mobila s-a vândut ca pâinea caldă

Gamele de mobilă fabricată în România s-au numărat printre preferate, reprezentând 64% din totalul vânzărilor.

Românii au arătat un interes ridicat pentru produsele de mobilă care oferă confort, decoraţiuni şi corpuri de iluminat, astfel că la finalul celor 11 zile de campanie au fost plasate peste 42.000 de comenzi. În total au fost vândute peste 190.000 de produse. Printre categoriile cu cele mai multe produse vândute se află mobilierul pentru dining, mobilierul pentru living şi dormitor, corpurile de iluminat şi covoarele.

Cel mai scump produs achiziţionat de pe site-ul Mobexpert a fost un colţar din piele cu şezlong, în valoare de 25.498 lei, preţ redus cu 15% de Black Friday. Pe de altă parte, cea mai scumpă achiziţie din showroom a fost o bucătărie în valoare de 50.679 lei, preţ cu 10% reducere de Black Friday.

Comparativ cu perioada dinainte de Black Friday traficul a crescut de aproape 3 ori pe mobexpert.ro, iar peste jumătate dintre comenzi au fost făcute de pe mobil.

Cea mai mare comandă din showroom a fost de peste 100.000 lei şi a fost alcătuită din 48 de produse, pe când cea din online, a fost în valoare de aproximativ 86.000 lei, cu 100 de produse în coş.

Cele mai multe vânzări s-au înregistrat în Bucureşti, Iaşi, Constanţa şi Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici