Blue Air anunţă primul zbor low-cost direct de la Bucureşti la Londra Heathrow

  • Blue Air anunţă zboruri low-cost directe între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow.
  • Preţurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/ segment, taxe incluse.
773 afișări
Imaginea articolului Blue Air anunţă primul zbor low-cost direct de la Bucureşti la Londra Heathrow

Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta Bucureşti – Londra vor avea ca aeroport de destinaţie Londra Heathrow.

Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 servicii pe săptămână în cadrul orarului de iarnă 20/21 şi introducând 11 zboruri pe săptămână în orarul de vară 2021.

Începând cu 1 decembrie, Blue Air va opera zborurile de pe ruta Bucureşti Otopeni (OTP) – Londra Heathrow (LHR) conform următorului orar:

  • Orarul de Iarnă 20/21 – 5 zboruri/ săptămâna
  • Orarul de Vara 21 – 11 zboruri / săptămâna

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm zborurile directe Blue Air între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit şi unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa şi din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât şi din punct de vedere al reţelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabileşte o nouă etapă esenţială în strategia de dezvoltare a reţelei Blue Air şi confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noştri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost şi de a le pune la dispoziţie opţiuni de călătorie suplimentare la un preţ accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată şi cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă şi unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenţionează să se asocieze cu mai mulţi transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăţi opţiunile de conectivitate pentru clienţii români din întreaga lume", spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici