Blue Air lansează în iunie două curse noi cu plecare din Satu Mare spre Italia

Compania aeriană Blue Air va lansa în orarul de vară două curse noi cu plecare din Satu Mare spre Torino Cuneo şi Veneţia, operate cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.

330 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în iunie două curse noi cu plecare din Satu Mare spre Italia

Blue Air lansează în iunie două curse noi cu plecare din Satu Mare spre Italia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cursele sunt dus-întors şi vor fi active pe perioada orarului de vară, respectiv 4 iunie - 27 octombrie 2012, iar preţul unui bilet începe de la 15 euro/segment de zbor.

În perioada 4 iunie - 30 septembrie zborurile spre Veneţia vor fi operate în zilele de luni şi miercuri, iar zborurile spre Torino Cuneo vor avea loc în zilele de marţi şi vineri.

În perioada 1 octombrie - 27 octombrie, zborurile spre Veneţia vor fi operate în zilele de miercuri şi sâmbătă, iar cursele spre Torino Cuneo miercuri şi vineri.

Blue Air a înregistrat anul trecut afaceri de 149,5 milioane euro, în scădere cu 9%, şi estimează un avans de 3-4% în acest an. Operatorul low cost face parte, alături de constructorul Romstrade şi alte companii, dintr-un grup de firme controlat de omul de afaceri Nelu Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici