Blue Air lansează opt noi rute de zbor din Bucureşti, Iaşi şi Bacău

Compania aeriană românească Blue Air a anunţat, joi, că lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bucureşi, Iaşi şi Bacău, conform unui comunicat al companiei, remis MEDIAFAX.

5779 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează opt noi rute de zbor din Bucureşti, Iaşi şi Bacău

Blue Air lansează opt noi rute de zbor din România

Astfel, din Bucureşti, în 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal, vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internaţional George Enescu.

Începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călatori cu Blue Air către 15 destinaţii diferite.

"Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază”, a declarat Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air, citat în comunicat.

Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici