BMW România va lansa la începutul anului viitor noul model M5. Vezi ce poate să facă automobilul - VIDEO

Importatorul mărcii BMW în România va lansa în prima parte a anului viitor noul model M5, care va fi disponibil la dealerii locali cu preţuri începând de la 107.000 euro cu TVA inclusă, au anunţat reprezentanţii companiei.

307 afișări
Imaginea articolului BMW România va lansa la începutul anului viitor noul model M5. Vezi ce poate să facă automobilul - VIDEO

BMW România va lansa la începutul anului viitor noul model M5. Vezi ce poate să facă automobilul - VIDEO

Noua generaţie M5 este echipată cu un motor pe benzină care dezvoltă 560 de cai putere, cu 53 cai mai mult faţă de modelul anterior.

Automobilul din categoria sport premium accelerează de la zero la suta de kilometri în 4,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 250 kilometri pe oră, însă în cazul achiziţiei pachetului M Driver, M5 poate ajunge până la 305 kilometri pe oră.

Consumul mixt de carburant al noului model este de 9,9 litri la 100 kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 232 grame pe kilometru.

M5 are o lungime de aproape cinci metri, iar lăţimea este de 2,1 metri.

Printre altele, noul model este dotat cu sistemul Start/Stop, tehnologie care permite recuperarea energiei la frânare, fiind transformată în energie electrică şi stocată în baterie.

În primele zece luni ale anului, în România au fost înmatriculate 1.409 automobile BMW, cu 18% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici