BNR a aprobat noua conducere executivă a CEC Bank

Noua conducerea executivă a CEC, aprobată de BNR, este formată din: Bogdan Neacşu, director general şi preşedinte al Comitetului de Direcţie, Mihaela Popa, director şi prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie şi Mirela Iovu, director şi vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie.

243 afișări
Imaginea articolului BNR a aprobat noua conducere executivă a CEC Bank

BNR a aprobat noua conducere executivă a CEC Bank

“Suntem cea mai mare bancă românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă reţea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceadă acum spre cel de prim susţinător al economiei româneşti. Vom continua să susţinem cu precădere IMM-urile şi agricultura, acordând o atenţie deosebită şi relaţiei cu populaţia României”, a declarat Bogdan Neacşu. „Pentru perioada următoare, ne-am propus o eficientizare a activităţii, cu impact direct în relaţia cu clienţii. Avem planuri ambiţioase, însă am încredere că viziunea şi dinamismul, alături de experienţa şi expertiza noii echipe de conducere reprezintă un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate."

CEC Bank este deţinută integral de stat prin Ministerul Finanţelor, fiind a şaptea bancă din România, cu active de 29,3 mld. lei la finalul anului trecut.

Taguri:
cec,
conducere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici