Boagiu: În acest an vor fi finalizaţi 129,2 kilometri de autostradă

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, vineri, că în acest an vor fi finalizaţi aproape 130 de kilometri de autostradă, printre care tronsoanele Timişoara-Arad, Medgidia-Constanţa şi Bucureşti-Ploieşti.

1173 afișări
Imaginea articolului Boagiu: În acest an vor fi finalizaţi 129,2 kilometri de autostradă

Boagiu: În acest an vor fi finalizaţi 129,2 kilometri de autostradă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În cei 129,2 km intră şi centurile oraşelor Arad şi Constanţa, a afirmat Boagiu într-o conferinţă de presă.

Totodată, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va finaliza modernizarea a 515 km de drumuri naţionale, a adăugat ea.

Ministrul a mai spus că bugetul CNADNR a fost majorat de Guvern cu 506,4 milioane lei de la bugetul de stat şi cu 280,5 milioane lei din fonduri din privatizare.

În luna mai, Boagiu anunţa că sunt în execuţie 276 kilometri de autostradă, faţă de 313 km construiţi, şi că România va avea, peste câţiva ani, 845 de kilometri de autostradă, în urma unor investiţii de 5,17 miliarde euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici