Boc înfiinţează un comitet format exclusiv din miniştri pentru turismul din România

Strategia de turism în România va fi coordonată şi monitorizată de către un comitet format exclusiv din miniştri şi care va fi condus de către ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a decis premierul Emil Boc.

298 afișări
Imaginea articolului Boc înfiinţează un comitet format exclusiv din miniştri pentru turismul din România

Boc înfiinţează un comitet format exclusiv din miniştri pentru turismul din România (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Constituirea comitetului interministerial privind turismul în România a fost reglementată prin decizie semnată de şeful Guvernului la sfârşitul săptămânii trecute.

Comitetul va fi format din ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de coordonator, precum şi din miniştrii Transporturilor, Educaţiei, Sănătăţii şi Mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici