Boc: Legea salarizării va fi negociată cu FMI şi adoptată în şedinţă specială

Premierul Emil Boc i-a anunţat pe miniştri, în şedinţa de guvern, că forma finală a legii salarizării unitare va fi negociată în zilele imediat următoare cu Fondul Monetar Internaţional, după care va fi aprobată de Guvern în şedinţă specială, programată pentru luni, şi transmisă imediat la Parlament

16 afișări
Imaginea articolului Boc: Legea salarizării va fi negociată cu FMI şi adoptată în şedinţă specială

Boc: Legea salarizării va fi negociată cu FMI şi adoptată în şedinţă specială (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Premierul a anunţat că legea va fi negociată cu FMI în zilele imediat următoare, joi şi vineri, după care va fi aprobată luni de Guvern şi transmisă imediat la Parlament, în vederea stabilirii calendarului de angajare a răspunderii", au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă.

Premierul Emil Boc a anunţat la începutul săptămânii că proiectul legii salarizării unitare se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, pentru stabilirea calendarului de angajare a răspunderii Guvernului.

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, că premierul Emil Boc le-a prezentat, miercuri, parlamentarilor coaliţiei, variante privind Legea salarizării unitare, arătând că salariul minim pe economie ar urma să fie de 670 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici