Boc: Lucrăm la forma finală a bugetului pe anul 2010

Premierul în exerciţiu Emil Boc a declarat, marţi, pe şantierul Autostrăzii Transilvania, din judeţul Cluj, că Guvernul lucrează la forma finală a bugetului pe anul 2010, afirmând, de asemenea, că va trebui menţinut acelaşi ritm al investiţiilor şi anul viitor.

23 afișări
Imaginea articolului Boc: Lucrăm la forma finală a bugetului pe anul 2010

Boc: Lucrăm la forma finală a bugetului pe anul 2010 (Montaj foto)

"Lucrăm la forma finală a bugetului pe anul 2010. La anul vom avea un deficit de 5,9 la sută, faţă de 7,3 la sută în acest an. Va trebui să menţinem acelaşi ritm al investiţiilor şi în 2010 pentru a continua modernizarea ţării. Sperăm că şi anul viitor 20 la sută din banii ţării să meargă în continuare spre investiţii", a spus Boc.

El a afirmat că actualul Guvern interimar lucrează la bugetul pe anul viitor şi îl va preda celor care vor prelua mandatul după 4 noiembrie.

"Sperăm să fie Guvernul Croitoru, care va continua politicile de investiţii începute", a adăugat Boc.

El a explicat că actualul Guvern se ocupă de bugetul pe anul viitor în condiţiile în care gestionează treburile ţării până ce viitorul Guvern va depune jurământul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici