Boc: Modelul Dacia Duster a fost desemnat autoturismul anului 2011 în Croaţia

Modelul Dacia Duster a fost desemnat autoturismul anului 2011 în Croaţia, a afirmat, vineri, premierul Emil Boc, după întâlnirea avută cu primul-ministru al Republicii Croaţia, Jadranka Kosor.

85 afișări
Imaginea articolului Boc: Modelul Dacia Duster a fost desemnat autoturismul anului 2011 în Croaţia

Boc: Modelul Dacia Duster a fost desemnat autoturismul anului 2011 în Croaţia (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Duster este un model de tip crossover, care combină formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip MPV (Multi Purpose Vehicle).

Primul model SUV al costructorului Automobile Dacia a fost lansat la la începutul lunii martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, iar în primele zece luni ale anului trecut, au fost produse 60.578 de unităţi la uzina de la Mioveni.

Duster este cel de-al şaselea model al mărcii şi primul SUV Dacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici