Boc şi Berceanu au inaugurat centura Lugojului la bordul unei Dacii Duster - VIDEO

Premierul Emil Boc, împreună cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, au inaugurat, sâmbătă, centura ocolitoare a municipiului Lugoj, din judeţul Timiş, testând calitatea lucrărilor cu o Dacia Duster în care au pus un pahar cu apă.

173 afișări
Imaginea articolului Boc şi Berceanu au inaugurat centura Lugojului la bordul unei Dacii Duster - VIDEO

Boc şi Berceanu au inaugurat centura Lugojului la bordul unei Dacii Duster (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc s-a urcat la volanul unei Dacii Duster, anunţând că va testa calitatea lucrărilor la fel cum făcea atunci când era primarul Clujului, cu ajutorul unui pahar cu apă aşezat pe bord. Ministrul Radu Berceanu a aşezat pe bord un pahar cu apă, iar cei doi, însoţiţi de presă şi SPP, au pornit să testeze calitatea lucrărilor.

La final, premierul Emil Boc s-a declarat mulţumit de calitatea drumului.

"Sunt mulţumit. Nu s-a vărsat nicio picătură din pahar. La fel testam calitatea drumurilor şi pe vremea când eram primar al Clujului şi drumurile pe care le-am testat în acest fel sunt bune şi acum", a afirmat premierul.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre Dacia Duster, premierul a răspuns: "Este o maşină silenţionasă, prietenoasă, bună. Recomand tuturor românilor să o cumpere", a spus Boc.

Lucrările la acest drum de 9,6 kilometri au început în martie 2008 şi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, au fost finalizate la termen.

Costul centurii ocolitoare a Lugojului este de 27,7 milioane de euro, banii fiind asiguraţi de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici