Bogaţii lumii sunt acum şi mai bogaţi. Averea lor a crescut cu 31% în pandemie

  • Jeff Bezos a câştigat în pademie 76,9 miliarde de dolari
  • Elon Musk a câştigat în pandemie 139,7 miliarde de dolari
  • Eric Yuan, fondatorul Zoom, are o avere de 20 de miliarde de dolari
  • Averea celor mai bogaţi 500 de oameni a crescut cu 31% în pandemie
  • Averea celor mai bogaţi 500 de oameni din lume este de 7,6 trilioane de dolari
4073 afișări
Imaginea articolului Bogaţii lumii sunt acum şi mai bogaţi. Averea lor a crescut cu 31% în pandemie

Sursa foto: profimedia

Sigur ai auzit de pierzătorii crizei şi de câştigătorii ei. Celor mai norocoşi, pandemia le-a adus şi mai mulţi bani. Şi îţi dau câteva exemple.

Jeff Bezos, CEO al Amazon, care este şi cel mai bogat om din lume. Pe locul doi este Elon Musk, fondatorul Tesla. Ei nu au simţit pandemia. Sau cel puţin, nu la buzunar.
 
Ca să-ţi faci o idee despre ce sume vorbim, combinat, câştigul celor doi din ultimul an este de 217 miliarde de dolari.
 
Şi pentru că întâlnirile au fost mai mult în mediul online, decât faţă în faţă, Eric Yuan, fondatorul Zoom, a urcat şi el la o avere de 20 de miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.
 
Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au crescut în pandemie cu 1,8 trilioane de dolari. Averea lor adunată a ajuns astfel la 7,6 trilioane de dolari.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici