Bogdan Pandelică: ANPC a primit sute de reclamaţii în legătură cu campania Black Friday

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a primit sute de reclamaţii în legătură cu campania Black Friday şi urmează să facă publice detalii, a declarat Bogdan Pandelică, preşedintele Autorităţii, joi, în cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Concurenţei.

1426 afișări
Imaginea articolului Bogdan Pandelică: ANPC a primit sute de reclamaţii în legătură cu campania Black Friday

Bogdan Pandelică: ANPC a primit sute de reclamaţii în legătură cu campania Black Friday

„Acţiunea de Black Friday abia a început, va continua şi în perioada următoare. Avem câteva sute de reclamaţii în acest sens”, a declarat Bogdan Pandelică, preşedintele ANPC.

Consiliul Concurenţei realizează o analiză a comerţului online, care va cuprinde şi date din cadrul ultimei ediţii de Black Friday, a declarat, joi, Bogdan Chiriţoiu, preşedintele instituţiei.

În primele 24 de ore ale campaniei Black Friday, cumpărăturile online realizate în România au însumat 115 milioane de lei, coşul mediu al unei tranzacţii fiind de 695 de lei, aratau datele prezentate în timp real la sediul PayU România. Centrul monitorizează exclusiv tranzacţiile online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici