Boicot. Magazinele din mall-uri nu vor să se redeschidă

  • Unele magazine din mall-uri nu vor să se redeschidă.
  • De vină ar fi proprietarii care le-au cerut chirie şi pe perioada închiderii.
  • Cinematografele şi restaurantele din mall vor rămâne închise în continuare.
43598 afișări
Imaginea articolului Boicot. Magazinele din mall-uri nu vor să se redeschidă

Unele magazine vor rămâne închise

Adrian Câzu, proprietarul unui lanţ de magazine de încălţăminte este convins că mall-urile şi-au mai pierdut din chiriaşi. De pe 15 iunie, mall-urile deschise vor avea câteva magazine închise. De vină ar fi proprietarii de mall-uri care au cerut chirie şi pe perioada suspendării activităţii. Cinematografele şi restaurantele, însă, nu se vor deschide. Angajaţii sunt încă în şomaj tehnic şi nimeni nu a plătit chiria.

 „Se pot deschide magazinele, dar există o posibilitate foarte mare ca în anumite mall-uri o mare parte din magazine să nu se deschidă în semn de boicot. Este vorba evident de mall-urile a căror proprietari solicită în continuare, în mod illegal şi injust chiria pentru perioada de închidere. Vor fi doar câteva mall-uri boicotate. Nimeni nu a plătit chiria pentru perioada de închidere”, a spus Câzu. 

 „Toate magazinele care au fost închise într-o primă fază, excepţie făcând restaurantele. După cum ştim, deocamdată, autorităţile au anunţat că acestea vor fi încă închise la data de 15 iunie. Ele nu vor funcţiona, dar celelalte magazine cu siguranţă vor fi deschise”, a spus directorul unui centru comercial, Maria Crăciun. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici