Bonus financiar agenţiilor de turism pentru fiecare turist cazat în Oradea

  • Agenţiile de turism şi tour-operatoare primesc un bonus financiar pentru fiecare turist cazat minim 2 nopţi consecutive în Oradea.
  • Activitatea Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (APTOR) a fost canalizată spre măsuri de susţinere a industriei locale de ospitalitate şi atragerea de turişti români în lunile viitoare, post epidemie.
339 afișări
Imaginea articolului Bonus financiar agenţiilor de turism pentru fiecare turist cazat în Oradea

Bonus financiar agenţiilor de turism pentru fiecare turist cazat în Oradea

Agenţiile de turism şi tour-operatoare primesc un bonus financiar pentru fiecare turist cazat minim 2 nopţi consecutive în Oradea. Bonusul începe de la 3 lei/turist şi poate ajunge la 9 lei/turist.

Activitatea Asociaţiei pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (APTOR) a fost canalizată spre măsuri de susţinere a industriei locale de ospitalitate şi atragerea de turişti români în lunile viitoare, post epidemie.

Scopul este reluarea fluxurilor turistice şi atenuarea impactului pandemiei SARS COV 2 la nivelul industriei ospitalităţii din oraş.

Astfel, s-a decis oferirea unui sprijin financiar direct agenţiilor de turism şi tour-operatoare pentru fiecare turist cazat minim 2 nopţi consecutive în Oradea.

Bonusul oferit este de 3 lei pentru fiecare turist cazat minim 2 nopţi într-o unitate de cazare clasificată de 1 stea, 1 margaretă şi 1 floare şi poate ajunge la 9 lei pentru cazarea de minim 2 nopţi într-o unitate de cazare clasificată de 4 stele.

Din data de 11 iunie, Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene ale anului, de către Asociaţia European Best Destinations.

Motivul îl reprezintă măsurile de prevenţie a răspândirii infecţiei cu COVID-19 luate la nivelul oraşului, inclusiv dezvoltarea unui protocol cu măsuri de siguranţă şi proceduri de urmat în situaţii de urgenţă, pentru unităţile HoReCa.

Echipa APTOR a prezent toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, pentru angajaţii industriei, locuitorii din Oradea şi pentru turişti prin intermediul unui clip video.

Acesta este disponibil în limba română şi urmează ca săptămâna aceasta să fie disponibil şi în limbile engleză şi maghiară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici