Bosch vrea să lanseze în România franciza de service auto AutoCrew

Grupul german Bosch analizează posibilitatea lansării pe plan local, în a doua parte a acestui an, a francizei de service auto AutoCrew, urmând să dezvolte în timp o reţea de până la 70 de service-uri, a declarat directorul general al Robert Bosch România, Brigitte Eble.

1241 afișări

Pentru implementarea francizei, partenerii AutoCrew vor investi până la 15.000 de euro în echiparea service-urilor.

Totodată, compania este prezentă în România cu conceptul Bosch Car Service, acesta presupunând parteneriate cu service-uri care utilizează aparatură specifică Bosch. "La sfârşitul anului trecut, Bosch Car Service a avut în România 85 de ateliere partenere, în 47 de oraşe. Până la finalul acestui an dorim să ne extindem până la 100 de parteneri", a spus Eble.

Firma germană specializată în reparaţii auto AutoCrew a fost preluată de Bosch în urmă cu aproximativ doi ani şi are o reţea de 224 de service-uri auto în Germania şi 387 în străinătate.

Service-urile care funcţionează sub franciza AutoCrew dispun de echipamente de testare Bosch. Unităţile sunt supuse periodic unor audituri care vizează în principal serviciile tehnice oferite.

Reprezentantul subsidiarei locale Bosch a declarat că grupul german analizează posibilitatea realizării unor investiţii în România. "România ocupă o un loc important pe lista noastră de interes investiţional, ca urmare a experienţei pozitive pe care am acumulat-o deja aici, dar încă nu putem să dăm niciun detaliu referitor la acest subiect", a spus Eble.

Grupul Bosch este prezent în România din anul 1994 şi deţine patru companii, respectiv Robert Bosch SRL - distribuţie de echipamente şi piese auto, echipamente termotehnice şi scule electrice, BSH Electrocasnice - import şi distribuţie de electrocasnice marca Bosch şi Siemens, fabrica Rexroth de la Blaj, care produce tehnica liniara şi centrul de servicii de externalizare Bosch Communication Center din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici