Dr. Max ajunge la 613 farmacii pe piaţa locală după preluarea Sensiblu şi Punkt

Cehii de la Penta Investments au primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru preluarea grupului A&D Pharma, din care fac parte farmaciile Sensiblu şi distribuitorul Mediplus, cea mai mare tranzacţie din piaţa de profil de anul trecut, iar planurile pentru România urmăresc rebranduirea farmaciilor din grup şi continuarea investiţiilor, scrie Ziarul Financiar.

2684 afișări
Imaginea articolului Dr. Max ajunge la 613 farmacii pe piaţa locală după preluarea Sensiblu şi Punkt

Brandul Sensiblu dispare de pe piaţă. Dr. Max va înlocui treptat marca dezvoltată de fondatorii A&D Pharma

„Vom continua să investim în piaţă în retail, în inovaţie, ne vom extinde businessul în piaţă, acesta este începutul. Preluarea A&D Pharma este un moment important pentru prezenţa Dr. Max pe piaţa românească. Dr. Max devine unul dintre cei mai importanţi jucători din Europa, deţinând poziţia de lider pe majoritatea pieţelor pe care este prezent (Cehia, Slovacia, România, Polonia, Serbia şi Italia). Vom consolida operaţiunile A&D Pharma”, a spus Leonardo Ferrandino, CEO al Dr. Max.

La sfârşitul lui decembrie anul trecut, fondul de investiţii Penta Investment a semnat acordul privind preluarea grupului A&D Pharma de la patru antreprenori locali, într-o tranzacţie evaluată la 300-400 mil. euro, cea mai mare de pe piaţa locală.

Citiţi continuarea articolului pe zf.ro

NOTĂ: Mediafax.ro a modificat titlul iniţial "Brandul Sensiblu dispare de pe piaţă. Dr. Max va înlocui treptat marca dezvoltată de fondatorii A&D Pharma" cu actuala versiune "Dr. Max ajunge la 613 farmacii pe piaţa locală după preluarea Sensiblu şi Punkt".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici