Bucureştiul în viitor: Cum arată metroul în 2030 şi caile ferate subterane

Nouă magistrale de metrou faţă de patru acum, peste 100 de staţii faţă de 51 acum, peste 200 km de reţea faţă de 70 km acum - aşa va arăta transportul subteran din Capitală în 2030, după ce vor fi făcute investiţii de 8,5 mld. euro.

984 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul în viitor: Cum arată metroul în 2030 şi caile ferate subterane

Bucureştiul în viitor: Cum arată metroul în 2030 şi caile ferate subterane (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Dar, şi mai important, există planuri de realizare a trei linii de cale ferată subterană, care să lege într-un triunghi Gara de Nord de Gara Progresul şi de Gara Obor.

Citeşte mai multe despre cum va arăta metroul din Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici