Bugetul Economiei a fost suplimentat cu 200 de mii de lei pentru produse turistice

Comisiile de buget, finanţe au adoptat, joi, bugetul Economiei , acceptând un singur amendament de suplimentare cu 200 de mii lei pentru produsele turistice.

105 afișări
Imaginea articolului Bugetul Economiei a fost suplimentat cu 200 de mii de lei pentru produse turistice

Bugetul Economiei a fost suplimentat cu 200 de mii de lei pentru produse turistice (Imagine: Shutterstock)

Amendamentul a aparţinut deputatului PNL Andreea Paul şi a fost agreat şi de ministrul Economiei Mihai Tudose.

Bugetul Ministerul Economiei a fost împărţit în două, ca urmare a separării Ministerului Economiei de cel al Energiei.

”Nu o să intru în cifre, sunteţi specialişti în buget şi ştiţi. Lucrurile foarte bune sunt că există o creştere a bugetului ministerului, începând de la cercetare-dezvoltare, unde era zero şi avem o cifră de 20 mii lei şi continuând cu creşteri, inclusiv pentru finanţări şi competitivitate”, a explicat ministrul Economiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici