Bugetul Ministerului Fondurilor Europene, adoptat de Comisiile Parlamentului: Peste 2,27 miliarde lei

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat, marţi, raport favorabil bugetului Ministerului Fondurilor Europene (MFE), în sumă de 2.271.885.000 lei, cu 183% mai mult faţă cel de anul trecut.

60 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Fondurilor Europene, adoptat de Comisiile Parlamentului: Peste 2,27 miliarde lei

Bugetul Ministerului Fondurilor Europene, adoptat de Comisiile Parlamentului: Peste 2,27 miliarde lei

Parlamentarii au adoptat raportul cu 20 de voturi pentru şi niciunul împotrivă.

De asemenea, la acest minister mai sunt prevăzute cheltuieli de personal aproape 36,3 milioane de lei, iar la bunuri şi servicii de 4,94 milioane de lei.

Proiectul de buget de stat a fost adoptat vineri de Guvern şi trimis Parlamentului. Şedinţa comună a celor douã camere ale Legislativului pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va începe miercuri, la ora 16.00, votul final fiind programat vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici