Bulgaria, Grecia şi Turcia vor să lanseze pachete turistice regionale

Bulgaria, Grecia şi Turcia intenţionează să lanseze pachete turistice regionale, pentru a combate efectul crizei şi a atrage mai mulţi turişti, transmite Novinite.

23 afișări
Imaginea articolului Bulgaria, Grecia şi Turcia vor să lanseze pachete turistice regionale

Bulgaria, Grecia şi Turcia vor să lanseze pachete turistice regionale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest subiect a fost discutat la o reuniune a reprezentaţilor sectorului de turism din cele trei state organizată la Porto Carras, Halkidiki, unde au participat peste 60 de tour-operatori bulgari.

Operatori din Grecia şi Turcia şi-au exprimat disponibilitatea de a se implica în programe legate de staţiunile de turism şi spa din Bulgaria.

În plus, ar putea fi lansate iniţiative mixte în domeniul turismului medical şi religios, în vederea promovării unor destinaţii mai îndepărtate.

Participanţii au arătat că singurul impediment este regimul vizelor.

Turiştii străini care călătoresc în Grecia şi Turcia în această vară pot deja să îşi combine vacanţele cu excursii în destinaţii spa din Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici