Bursa de la Bucureşti deschide pe creştere şedinţa de joi. Indicele BET, plus 2,41%

Bursa de la Bucureşi a deschis şedinţa de joi în creştere, indicele principal BET afişând un plus de 2,41% la ora 10.00, în timp ce BET-TR, care reflectă atât evoluţia preţului acţiunilor din prima ligă bursieră de la Bucureşti, cât şi dividendele oferite de acestea, are plus 2,42%.

296 afișări
Imaginea articolului Bursa de la Bucureşti deschide pe creştere şedinţa de joi. Indicele BET, plus  2,41%

Bursa de la Bucureşi a deschis şedinţa de joi în creştere, indicele principal BET afişând un plus de 2,41% la ora 10.00, în timp ce BET-TR, care reflectă atât evoluţia preţului acţiunilor din prima ligă bursieră de la Bucureşti, cât şi dividendele oferite de acestea, are plus  2,42%.

Indicele BET-Fi, compus din Fondul Proprietatea (FP) şi cele cinci SIF-uri, indică o creştere de 0,82%, iar BET-NG,  format din cele mai importante companii energetice listate pe piaţa de capital românească, deschide şedinţa de joi cu o creştere de 2,35%.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici