Bursele din SUA au înregistrat creşteri uşoare, după sesiuni marcate de volatilitate

Indicele Dow Jones a încheiat sesiunea de marţi în creştere cu 2,3%, în timp ce S&P 500 a înregistrat un plus de 1,7%, iar Nasdaq de 2,1%, după sesiuni marcate de fluctuaţii, informează cotidianul The Washington Post şi postul CNBC.

327 afișări
Imaginea articolului Bursele din SUA au înregistrat creşteri uşoare, după sesiuni marcate de volatilitate

Bursele din SUA au înregistrat creşteri uşoare, după sesiuni marcate de volatilitate

Indicele Dow Jones a avut marţi o creştere de 567 de puncte, atingând nivelul de 24.914, cu 2,3% în plus faţă de nivelul record de scădere înregistrat luni. S&P 500 a înregistrat o creştere de 1,7%, până la nivelul de 2,695,14, iar Nasdaq a avut un plus de 2,1%, încheind sesiunea la 7.115,88.

"Volatilitatea a revenit. Nu este una accentuată, dar nu va fi latentă, aşa cum s-a întâmplat în 2017. Aceasta este realitatea", a explicat analistul Jamie Cox, de la Harris Financial Group.

Fluctuaţii se înregistrează şi la bursele europene de capital. Bursa germană Dax a scăzut cu 2,3%, în timp ce scăderea indicelui bursier francez, CAC 40, a fost de 2,4%.

Luni, indicele bursei americane Dow Jones a scăzut cu 4,6% (1.175 de puncte), încheind sesiunea la nivelul de 24.345,75. Aceasta a fost cea mai mare scădere înregistrată de Dow Jones din septembrie 2008, când valoarea indicelui pierduse 777,8 puncte după respingerea unui plan de asistenţă financiară destinat sistemului bancar din Statele Unite. Valoarea indicelui S&P 500 a înregistrat luni o scădere de 3,8%, iar Nasdaq a piedut 3,7% din valoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici