Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat o lege prin care oferă 2.000 de dolari lunar, americanilor cu venituri mici

  • Camera Reprezentanţilor SUA a trecut un proiect de lege privind majorarea de la 600 la 2000 de dolari a stimulului acordat persoanelor cu venituri mici.
  • Proiectul de lege urmează să ajungă în Senat, unde deocamdată soarta sa este indecisă.
  • Majorarea a fost propusă de preşedintele Donald Trump.
2154 afișări
Imaginea articolului Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat o lege prin care oferă 2.000 de dolari lunar, americanilor cu venituri mici

Camera Reprezentanţilor din SUA votat luni să adopte un proiect de lege pentru creşterea ajutoarele sociale primite de americanii cu venituri de sun 75.000 de dolari anual, de la 600 de dolari la 2.000 de dolari.

Proiectul de lege a trecut după ce 275 de membri au votat pentru şi 134 împotrivă.

Legea urmează să fie votată în Senat, acolo unde situaţia este destul de incertă şi nu se ştie deocamdată dacă vor fi două trei din voturi pentru.

Donald Trump a cerut săptămâna trecută Congresului să mărească stimulentele financiare la 2.000 de dolari, ameninţând că nu va semna pachetul de ajutor economic COVID-19 care prevedea un ajutor de 600 de dolari. Dar duminică seara, preşedintele a cedat presiunilor şi a semnat legea.

Deşi propunerea a venit din partea preşedintelui Trump, la votul de luni, majoritatea democraţilor au votat în favoarea măririi, în timp ce voturile împotrivă au venit de la republicani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici